Over ons

kort & blondig blinkt uit in communicatie

logo - huisstijl - short copy - ontwerp & vormgeving - facebook abonnement - drukwerk - folder - personeelsmagazine - jaarverslag - blogberichten - SEO webteksten - social media abonnement - website - long copy - relatiemagazine

KORT & BLONDIG

Op zoek naar een veelzijdig communicatiebureau dat van aanpakken houdt? Een bureau dat meedenkt, creatief en verrassend is en dat verwoordt, verbeeldt en verbindt? kort & blondig blinkt uit in communicatie. Zoals jij uitblinkt in jouw vak. We willen (bijna) alles van je weten. Want met jouw input en ideeën kunnen we aan de slag. Met een tekst voor je nieuwsbrief, een plan voor social media of een compleet nieuwe website.

kort & blondig helpt ondernemers bij het ontwikkelen van communicatiemiddelen. En we nemen je – als jij dat wilt – een deel van de online communicatie uit handen. We maken content en publiceren dat namens jou op bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagram.

We doen waar we goed in zijn: het ontwikkelen van een pakkend logo en inspirerende huisstijl, schrijven of redigeren van teksten, vormgeving en drukwerk van een folder, personeelsmagazine of jaarverslag, het schrijven van blogberichten en SEO webteksten, een handig social media abonnement & het ontwikkelen van een responsive website. Waar kan kort & blondig je mee helpen?