KORT & BLONDIG

Op zoek naar een veelzijdig communicatiebureau dat van aanpakken houdt? Een bureau dat meedenkt, creatief en verrassend is en dat verwoordt, verbeeldt en verbindt? kort & blondig blinkt uit in communicatie. Zoals jij uitblinkt in jouw vak. Ik wil (bijna) alles van je weten. Want met jouw input en idee├źn kan ik aan de slag. Met een tekst voor je nieuwsbrief, een plan voor social media of een compleet nieuwe website.

kort & blondig helpt ondernemers bij het ontwikkelen van communicatiemiddelen. En ik neem je – als jij dat wilt – een deel van de online communicatie uit handen. Ik maak content en publiceer dat namens jou op bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagram.

Ik doe waar ik goed in ben: het ontwikkelen van een pakkend logo en inspirerende huisstijl, schrijven of redigeren van teksten, vormgeving en drukwerk van een folder, personeelsmagazine of jaarverslag, het schrijven van blogberichten en SEO webteksten, een handig social media abonnement & het ontwikkelen van een responsive website. Waar kan kort & blondig je mee helpen?